DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Blog

Mr. Skittles zoekt beschermengelen

1 februari 2023: Gisteren kregen we een oproepje uit Lebbeke van een katje die in zeer slechte conditie aangetroffen werd. Hij werd meteen naar de dierenarts gebracht voor de eerste zorgen. Gelukkig teste hij negatief op aids en leucose en werd er een klein gezwelletje gevonden op zijn hoofd. Er werd hem eten aangeboden maar na 2 seconden was alles al op. Het beestje was zo uitgehongerd 😢 Al snel werd onze knappe man omgedoopt tot Skittles. Na een nachtje in ons lokaal werd er vandaag bloed genomen. We wachten dus vol spanning af of er niets onderliggend mis is met Skittles. Duimen jullie mee? Hij geniet intussen alvast van alle aandacht en een warm nestje ❤️

6 februari 2022: Update Mr. Skittles

Meet ’MISTER SKITTLES’ !!! Vorige week binnengebracht en nu al de harten van alle madammen van ons asieltje veroverd !!! Vervilte vacht, volledig onder de kriebelbeestjes, een cyste op zijn kop, een geurtje om achterover van te vallen, bleke neus, mager en hoog te poot, maar O zoooooo lief… !!!

Op deze zonnige dag zetten we ons ‘zonnestraaltje’ in de kijker want dat is hij !!

Mr. Skittles wordt natuurlijk letterlijk en figuurlijk in de zachtste watten gelegd en omdat hij kan eten als een bootwerker, hopen we dat hij snel aansterkt en we kunnen uitvlooien wat deze lieverd onder de leden heeft… De eerste resultaten waren vrij goed dus we blijven voorzichtig positief en hopen dat deze Casanova snel weer beter wordt… ❤️

Donaties voor deze mooie jongen zijn zeer zeker welkom want hij heeft nog een lange weg te gaan !!

Wil je beschermengel worden van onze lieve sterke Mr. Skittles . Wil je deze hem steunen tijdens zijn weg om weer een gezond te worden en de zoektocht naar een nieuwe leven? Steun hem dan dan via onderstaande crowdfunding. Aarzel niet om ook zijn verhaal verder te volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Mr.Skittles”

24/02/2023 Vrijwilligster Rita “About Mr. Skittles”

Wat een rugzak heb jij Mister Skittels 😔. Je leeftijd is jammer genoeg onbekend.

We vermoeden dat mister Skittels ooit een “warme thuis” had. Hoe dan ook, je werd aan je lot overgelaten, geen thuis , geen eten, geen warm plekje meer. Je zwerversbestaan begon en je was helemaal niet gewoon om op jacht te gaan, zodat je iets had om te eten. Hoelang je hebt moeten schooien voor wat eten, weten we niet. Wat we wel weten, is dat je geluk hebt gehad toen een alerte burger je vond aan een “doe het zelf zaak” en je onmiddellijk binnen bracht bij ons.

Je zat onder de beestjes, een uitgemergeld lijfje, uitgehongerd, abces op je kopje, je kon niet meer op je pootjes staan van de doorligwonden….

Je werd onmiddellijk met veel liefde verzorgd, op de zachtste dekentjes gelegd, een opgewarmde snuggle tussen je dekentjes en een warmtelamp op je lieve kopje en eindelijk eten… Je levenslust kwam terug en je kon er niet genoeg van krijgen… eten en drinken … eindelijk. Je gaf ons kopjes, spinde erop los en keek ons vol vertrouwen aan.

En toen ging je bij je opvangmama Carine waar je met lekkere brokjes en veel liefde, werd overstelpt❤️.

En zie nu hoe fier hij daar zit, een echte lieve kater die Mister Skittels, recht op zijn pootjes en een hartje gevuld met liefde… klaar om liefde te geven aan lieve mensen die je nooit meer in de steek laten… een forever home ❤️🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Ontmoet onze andere katjes
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.