DENDERMONDSE ZWERVERTJES

GARAGEVERKOOP

BAASRODE

Op Pinkstermaandag organiseren ons Zwervertjes een unieke garageverkoop in de hele gemeente BAASRODE. Het idee is dat alle deelnemers hun garage of oprit omtoveren tot een leuke verkoopruimte waar jong en oud kunnen snuisteren tussen talrijke tweedehandsgoederen. Deze garageverkoop is niet alleen een geweldige kans voor kooplustigen om iets leuks op de kop te tikken tegen een zacht prijsje, maar het is ook een manier om de afvalberg te verkleinen en samen te werken aan een beter milieu.

STARTPUNT: BAASRODESTRAAT 76 aan ons lokaal

Alle inwoners van Baasrode kunnen deelnemen aan deze verkoop, op voorwaarde dat ze geen handelaar zijn. Als je voorwerpen te koop wilt aanbieden, dien je jezelf op voorhand online in te schrijven of te mailen zwervertjes.events@gmail.com.  Het inschrijvingsgeld bedraagt 5€.  Het gestorte inschrijvingsgeld wordt integraal geschonken aan onze opvang. 

In ruil hiervoor worden deelnemers vermeld op een plannetje dat voor alle geïnteresseerden beschikbaar zal zijn op het vertrekpunt (Lokaal Dendermondse Zwervertjes  – Baasrodestraat 76). Maar ook op ons onze digitale kaart.  Deelnemers kunnen vrijblijvend hun garage promoten op onze speciale facebookgroep.  Elke deelnemer ontvangt één affiche met uniek deelnemersnummer die hij/zij op voorhand zichtbaar kan ophangen zodat voorbijgangers kunnen zien dat hij/zij meedoet met de garageverkoop. Ook ontvangt hij/zij een aantal ballonnen waarmee hij/zij op de dag zelf zijn/haar garage of oprit kan versieren.

De garageverkoop is een geweldige kans om nieuwe spulletjes te ontdekken en om te profiteren van fantastische deals. Het is ook een kans om samen te werken aan een beter milieu en om onze Zwervertjes te steunen. Veel succes aan alle kopers en verkopers en bedankt namens de organisatoren voor jullie deelname aan deze geweldige gebeurtenis!

Spelregels