DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Ons adoptieproces

Els en kanjer
ADOPTEREN

Via onze Matchmaker

Overweeg jij op zoek te gaan naar een nieuw huisgenootje? Misschien denk je er wel over na om een “Dendermonds Zwervertje” te adopteren? Als vrijwilligers bij de Dendermondse Zwervertjes kunnen wij natuurlijk alléén maar fier zijn dat je overweegt één van onze kattenvriendjes in huis te nemen.

Graag vertellen wij op welke manier U één van onze lieverds kan adopteren. Hier komt wel een extra woordje uitleg aan te pas. Onze opvang heeft namelijk een bijzonder adoptiesysteem opgestart. Het is bijna een omgekeerde manier van adopteren. Waar wij eerst willen weten van jou, welk type katje of katten bij jou zouden passen. Op deze manier proberen wij “mislukte” adopties te vermijden. En vermijden wij dat er een katje bij jou komt wonen waarmee het misschien niet volledig klikt.

Matchmaker

Meer hierover kan je lezen via onze matchmaker link. Hier overlopen we met jou even alle stappen van ons adoptieproces. En kan je indien gewenst meteen jouw informatie achterlaten, zodat onze “cat-matchmakers” met jouw profiel aan de slag kunnen.

 
 Hopelijk vind je via deze weg “de kat van je leven” bij ons… 
 
 

 

veterinarian-doctor-hugging-a-little-cat-1-1
opvangertje mieke
Geadopteerd katjes
0 +
Volunteers
0
Jaar opvang
0
Matchmaker

Even geduld