28/1/2023

Hallo lieve mensjes…mag ik mij even voorstellen? Ik ben Molleke een flinke kater van 6 kg. Er gebeurde iets raar met mij, 2 dagen geleden liep ik vrolijk op mijn vier pootjes rond…en toen, om een tot op heden onbekende reden moest ik mijn achterste pootjes en poep meeslepen… Hoe dat komt weet momenteel niemand. De lieve dierenarts maakte al foto’s van mijn bekken waar ik flink op geposeerd heb maar daar is niks op tt te zien wat op een breuk kan wijzen. Gezien ik nog volledig voorzien was van mijn ‘klokkenspel’ hebben we me daar ook meteen vanaf geholpen. Ik was negatief op aids en leucose dus mijn enige zorg nu is, hoe ik die verdomde achterpootjes weer in beweging krijg, want schuifelen is niet zo mijn ding 5 dagen pijnstilling is het begin van mijn behandeling maar wie weet wat er nog volgt… Branden jullie alllemaal een grote kaars voor mij? Ik zou zo graag weer willen lopen en spelen… Dikke poot van Molleke en groetjes van mijn moeke Sandra Uiteraard wordt voor hem ook nog een crowdfunding opgestart..

8/2/2023 Slaapwel Molleke


Knapperd, lieverd, grote sterke beer… Het heeft niet mogen zijn… Je stond ’s morgens voor de eerste keer klaar met de rest van de bende hier voor een vleesje. Ondanks al je wilskracht en moed, de aanmoedigingen van jouw moeke en het feit dat je de weg al had gevonden naar de tweede verdieping van de krabpaal was niet voldoende. Toen ik bloed opmerkte in de vacht aan jouw achterkant moest dit onderzocht worden. Na onderzoek bleek dat het geluk niet voor je was weggelegd. Je had reeds een blaasonsteking ontwikkeld (wat het minste van onze zorgen was) maar dit in combinatie met incontinentie en jouw zware atactische wandelgang gaf ons maar één uitweg. Eentje die ik bij vertrek écht niet had zien aankomen. De slag die je door iets of iemand kreeg had waarschijnlijk een zenuw geraakt die voor jouw blaasje zorgde. Lieve jongen toch, je bent hier nog een dik weekje op en top verwend geweest. Wat gaan we jou weer missen lieve Molleke. Bedankt aan alle volgers die hem een warm hart toedroegen en beschermengel van hem waren… Dikke knuffel van je moeke Sandra 😢😭

One Response

  1. Je inzet mag al is beloond worden Sandra, je hebt het hart op de juiste plaats, hopelijk komt alles goed met deze lieverd. Van hier uit duimen we alvast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *