Mooie lieve Loes( geboren in 2013), je straalt zoveel kracht uit ondanks je rugzakje.

Wat een verdriet toen je vrouwtje, je mama, je beste vriendin ernstig ziek bleek te zijn.

Je week geen seconde van haar zijde, je gaf al je warmte en liefde. En toen die “ verdomde ziekte” nog erger toesloeg en ze naar het ziekenhuis moest, waar ze kort nadien overleed, bleef je alleen achter. Je beste vriendin kwam niet meer naar huis… voorgoed. Je verstopte je in haar kleerkast waar je haar nog kon ruiken, voelen… de vertrouwde geur. Je was zo bang en verdrietig, eenzaam en alleen bleef je achter.

Toen kwam je bij ons, we omringden je met zoveel liefde en warme knuffels.

En stilletjesaan begon je open te bloeien, we kregen al eens een kopje en een wrijfje van jou terug… zachtjes … want zo ben jij. Soms lees ik nog de verwarring en verdriet in je ogen… je hebt tijd Loesje en wij geduld en veel knuffels. We waren zo blij dat je terug begon te eten en te drinken, ons hart maakte een sprongetje van blijdschap.

Ik noem je wel eens Queenie Loesje omdat je graag op hoogte eet en niet op de grond, je houdt ervan als we je borstelen en knuffelen… als je zin hebt( en dat heb je).

En nu ben je er klaar voor, je hebt nog zoveel liefde in je lijfje om te geven en ook om te krijgen, dat voel je gewoon.

Je bent een trouwe huiskat, een schatje, dat gewoon wil genieten in alle rust en waar je alle aandacht en liefde krijgt, die je oprecht verdient.

We zijn er zeker van dat er speciale mensen zijn dat je dat kunnen geven want jij Loesje bent ons “ specialle’ke” ❤️

Wil je beschermengel worden van onze lieve Loes? Wil je haar steunen tijdens zoektocht naar een nieuwe leven? Steun Loesje dan via onderstaande crowdfunding. Aarzel niet om haar verhaal verder te volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Werther”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *