DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Blog

Parvo-katje Koda zoekt beschermengelen

Donderdag kregen we een melding dat er een heel ziek katje bij iemand op de stoep lag, de melder had het binnen genomen maar het diertje was zo zwak, zo ziekjes dat ze ons om hulp vroeg.

Koda werd in spoed naar de dierenarts gebracht ging onmiddellijk aan het infuus , kreeg vocht toegediend en werd verder onderzocht. Gelukkig was hij aids en leucose negatief maar testte parvo positief (een zeer besmettelijke virale maagdarmziekte, dodelijk, vooral bij kittens).

Koda is geen kitten meer, de leeftijd kunnen we nog niet goed inschatten. Niet steriel, geen chip en niet ingeënt dus vatbaar voor allerlei ziektes.

Gelukkig eet en drinkt hij goed. We hopen dat hij het haalt, dat hij dankzij de medicatie, de voeding en zijn vechtlust stilaan recupereert en geneest. Hij heeft nog een lange weg af te leggen en in ons lokaal is het code rood gezien de hoge besmettingsgraad. Hij krijgt 2 persoonlijke verpleegsters die hem alle goede zorgen gaan geven zodat dit kereltje er weer bovenop komt.

Duimen jullie mee voor Koda ?

Steunen kan via onderstaande crowdfunding of op ons rekeningnummer.

Wil je beschermengel worden Koda? Wil je hem steunen tijdens haar periode van operatie & herstel? Steun Koda dan via onderstaande crowdfunding. Aarzel niet om zijn verhaal verder te volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Koda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Ontmoet onze andere katjes
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.