DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Lost CATS

Is jouw katje vermist?
Check dan onze tips

Wanneer je katje te lang weg blijft probeer meteen buren en omwonenden in te lichten.  Ga zeker eens langs of verdeel papiertjes met foto en je telefoonnummer.

Neem zo snel mogelijk contact op met asielen en kattenopvangen in je buurt.  De meeste verkiezen zoals ons een mailtje of hebben een invulformulier hiervoor.

Voor Dendermonde & Lebbeke – mail met foto, straat en je telefoonnummer naar dendermondsezwervertjes@gmail.com

Wanneer je je kattenbak buiten plaatst kunnen katten die “op de dool” geraakt zijn en een beetje de weg kwijt waren misschien wel afkomen op de geur.

Vele mensen weten het niet, maar je kan je katje bij de meeste registratiesystemen op vermist plaatsen. Op deze manier weten de mensen die je katje vinden en eventueel de chip inlezen meteen dat je katje de weg kwijt is.

Meest gebruikte systemen in vlaanderen:

Meer nieuws
Chip!

Is jouw katje vermist?  Vergeet dit zeker niet door te geven via de chip!

Voor ons onze organisatie is het ook belangrijk dat we katjes opnieuw me hun baasjes kunnen herenigen.  Wij doen daarom samen met de baasjes ons best om alle vermiste katjes uit ons werkingsgebied mee te zoeken.

 Is jouw katje vermist? Vul dan dit steeds formulier in. Op deze manier kunnen wij samen met ons netwerk in de regio jouw katje helpen zoeken. Anderzijds kunnen wij het dier herkennen wanneer iemand het bij ons zou aanmelden. Wanneer je dit formulier invult plaatsen wij jouw katje op onze website & socials. 

Aanmelden vermist katje