DENDERMONDSE ZWERVERTJES

STAPJES & TRAPJES

EDITIE 2023

DZ ALLE VISUALS 2022 11 (1920 x 1080 px) (5)
STAPJES VOOR KATJES herdoopt naar...

Stapjes en " Trapjes" voor katjes

Het is ondertussen al een traditie.  Elk jaar kruipen vrijwilligers & sympathisanten tijdens de winterperiode hun stapschoenen in.  Samen met de honden, familie, vrienden of mede-vrijwilligers gaan ze de stapuitdaging aan.  100 km of meer is alleszins de boodschap.

Dit doen ze niet zomaar. Tijdens deze stapjes proberen ze ook vrienden en familie te motiveren om hen te steunen met een bijdrage.  Deze ingezamelde centjes gaan integraal naar onze Zwervertjes.  Een geweldige win-win situatie.  Gezonde buitenwandelingen, leuke wandelbabbels, maar jezelf in beweging krijgen is ook heel belangrijk voor mentale en fysieke gezondheid.  3 maand lang krijgt iedereen de tijd om zijn “100km” te bereiken. Dit jaar…  zijn er wel enkele extraatje verbonden aan onze “stapjesactie”. 

TRAPJES & een beetje competitiegeest

New in 2023! "Trapjes "

  • De strafste STAPPERS
  • De straftse TRAPPERS
  • En natuurlijk de grootste “KATTENVRIENDEN”: Dit zijn de inzamelaars die het meeste centjes op hun tellertjes kunnen verzamelen. Dus als je fysiek een beetje tegenvalt zoals bij onze “voorzitster” zijn er toch nog kansen om in de prijzen te vallen – als je het maar goed kan uitleggen bij je vrienden, familie en andere dierenvrienden.
DZ ALLE VISUALS 2022 11 (1920 x 1080 px) (1)
DZ ALLE VISUALS 2022 11 (1920 x 1080 px)
0 +
STAPPERS
0 +
FIETSERS
0
INGEZAMELD
Zin in een sportieve uitdaging?

Deelnemen

Days
Hours
Minutes
Seconds

Onze PRIJZENKAST

Dankjewel aan onze geweldige sponsoren voor deze geweldige prijzen