Vanille, ons zorgenkatje van 15 jaar moet volgende week zijn zieke tandjes laten verwijderen, hij heeft er niet veel meer over maar ook die moeten eruit.

Vanilleke was een zwerver die 15 jaar geleden gevonden werd en een redelijk veilig onderkomen had. Hij groeide op, kreeg eten en mocht zich in de winter binnen verwarmen.

Een gecontroleerd zwerversbestaan heet dat. In de loop der jaren is hij zijn staartje kwijt geraakt, dit werd netjes geamputeerd en Vanille ging zijn gangetje. Tot de bewoners moesten verhuizen en Vanilleke kon niet mee. Er werd voor euthanasie geopteerd…. Gelukkig nam de dierenarts contact op met ons en sindsdien is hij de koning ter rijk bij zijn opvang gezin.

Lieve oude kerel, één en al knuffelbeer heeft al wat geluk gehad maar kan nog heel wat geluk gebruiken en beschermengeltjes voor zijn ingreep, er werd ook een bolletje gevonden in zijn lies dus dat gaan we ineens mee laten onderzoeken.

Duimen en steunen kan op onze zwervertjes rekening

Wil je beschermengel worden van onze lieve Vanille. Wil je deze seniore steunen op weg naar een nieuwe leven? Steun hem dan dan via bovenstaande crowdfunding. Aarzel niet om ook zijn verhaal verder te volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Senior Vanille”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *